Newsletter Subscribe
Enter your email address below and subscribe to our newsletter
خبرخوان رسانههای استان کرمان
به گزارش صدای زرند، “حسن لطفعلی پور” گفت: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده میشود.
این بیماری در فصلهای گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنهها) شیوع پیدا میکند.
وی افزود: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکارهای زیر به آسانی قابل پیشگیری است:
استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت،
خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،
رعایت اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی
انجام سمپاشیهای ادواری دام و جایگاه
کشتار دام در کشتارگاههای مجاز،
تهیه گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی،
خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی،
خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه،
نگهداری گوشت تازه در دمای ۴ درجه سانتیگراد یخچال به مدت ۲۴ و جگر بهمدت ۴۸ ساعت.
با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه میشود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.
منبع : Read More