Newsletter Subscribe
Enter your email address below and subscribe to our newsletter
خبرخوان رسانههای استان کرمان
به گزارش صدای زرند به نقل از عصرترکیه، ویتامین c آنتی اکسیدانی است که می تواند به جبران آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو بیش از حد کمک کند و ایمنی را احیا کند. در حالی که عموما تصور می شود پرتقال حاوی بیشترین میزان ویتامین c در میان میوه ها را دارد، در این مطلب به برخی از مواد غذایی که به طور طبیعی غنی از ویتامین c هستند و ویتامین بیشتری نسبت به پرتقال دارند، اشاره شده است. مطلب را بخوانید تا متوجه شوید.
ویتامین c یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند و در نتیجه خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ویتامین c همچنین نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی دارد، به تولید و همچنین عملکرد گلبول های سفید خون برای مبارزه با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند. علاوه بر این ویتامین c، برای سنتز کلاژن، پروتئینی که از ساختار و استحکام بافت ها، پوست، استخوان ها و رگ های خونی حمایت می کند، ضروری است. در نهایت، مصرف کافی ویتامین c برای سلامتی و شادابی کلی، به ویژه در فصل تابستان ضروری است.
پرتقال معمولا حدود ۵۳ میلی گرم ویتامین c در هر ۱۰۰ گرم دارد، در حالی که افزودن فلفل دلمه ای قرمز به رژیم غذایی می تواند حدود ۱۲۷ میلی گرم ویتامین c در هر وعده ۱۰۰ گرمی به شما بدهد. فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین a است که برای بینایی، سلامت و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، فلفل قرمز همچنین حاوی ویتامین b۶، ویتامین k۱ و فولات، همراه با مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم و منگنز است. فلفل دلمه ای قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کند.
کیوی سرشار از ویتامین c، مواد معدنی، فیبر و مواد معدنی است که به بهبود سلامت کلی و همچنین متابولیسم کمک می کند، کیوی حاوی حدود ۹۳ میلی گرم ویتامین c در هر ۱۰۰ گرم است.
انواع توت ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا و محتوای فیبر بالا شناخته شده اند، که به افزایش سلامت متابولیک کلی کمک می کند و برای تقویت سیستم ایمنی عالی است. توت فرنگی در هر ۱۰۰ گرم تقریباً ۵۸ میلی گرم ویتامین c دارد.
آناناس یک میوه است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۴۷ میلی گرم ویتامین c دارد. وجود ویتامین c، بروملین و سایر مواد مغذی ضروری در این میوه، آن را به یک میوه مناسب برای مصرف در یک رژیم غذایی سالم تبدیل کرده است.
منبع : Read More